Skip to main content
1-2 dages levering

Enoitalia – Innovativ mastodont 

Big is beautiful. Som det moderne navn antyder, er Enoitalia et forholdsvis nyt foretagende, men gennem hårdt arbejde og (naturligvis) velsmagende vine, er firmaet vokset eksplosivt fra sin begyndelse i 1986 til i dag, hvor Enoitalia er blandt de vigtigste aktører i den italienske vinverden. Familien Pizzolo, der står bag Enoitalia, er ikke selvhøjtidelige vinmagerkunstnere, der laver svært tilgængelig dogmevin, men håndværkere der laver saftig og lettilgængelig vin for folket. Det er ikke vin, der skal forstås på egne præmisser eller kræver årtiers lagring, men umiddelbar og uforfalsket drikkeglæde nu og her. Den klare filosofi skinner igennem på alle fronter, med enkle og letforståelige etiketter, skruelåg og en vinstil, der drives af enkelhed, saftighed, friskhed og drikbarhed. Enoitalia står ikke for strenge terroirtanker, fodtrampede hyperlokale druer og tænksomme indadvendte vine. De vil lave vine, der drikkes og nydes og skåles i, og ja, skål på det.
  • Oldenburgs Vinguide

    17/20p

    Vinhulen

    Vinavisen

    BT

    EkstraBladet

    129 DKK

    “Passo Pendium” Appassimento – Enoitalia

  • Vinavisen

    85 DKK

    G&G Negroamaro – Enoitalia

  • Vinavisen

    85 DKK

    G&G Pinot Grigio – Enoitalia

  • 89 DKK

    Montepulciano d`Abruzzo DOC – Enoitalia