Bliv forhandler

Savner dit sortiment en saltvandsindsprøjtning, eller går du med en drøm om at åbne en vinbutik, men mangler et koncept og en platform af produkter, så var det måske en idé at blive youandwine-forhandler.

Foruden en stilmæssigt bred, 100 % kvalitetssikret, gennemprøvet og konsistent portefølje af vin og spiritus, tilbyder youandwine en professionel sparring og et højt serviceniveau til dig som samarbejdspartner.

Konceptet bygger på et joint-venture med dig som repræsentant og ansigt udadtil for en efterhånden veludbygget organisation i dit bagland. Vi supporterer med informations- og kampagnemateriale, møder, inspiration, rådgivning og blandede tips og tanker til enhver situation.

Til gengæld tillader vi os som ejere og samlet partnergruppe at stille store krav til dig som potentielt medlem af det gode selskab. Vi forventer en seriøsitet, sans for et tårnhøjt niveau af kundeservice, og selvsagt en vis forkærlighed for italienske vine.

Hvis du kan skrive under på ovenstående, vil vi glæde os til at byde dig velkommen som youandwine-forhandler i dit lokalområde.