Skip to main content
1-2 dages levering

Bliv forhandler

Savner dit sortiment en saltvandsindsprøjtning, eller går du med en drøm om at åbne en vinbutik, men mangler et koncept og en platform af produkter, så var det måske en idé at blive youandwine-forhandler.

Foruden en stilmæssigt bred, 100 % kvalitetssikret, gennemprøvet og konsistent portefølje af vin og spiritus, tilbyder youandwine en professionel sparring og et højt serviceniveau til dig som samarbejdspartner.

Som youandwine-forhandler råder du over et bredt udvalg af produkter, som du nemt bestiller via dit login på vores webshop. Vi sender med dag til dag levering enten til dig eller dine kunder. Har du ikke pladsen til fysisk varelager eller tiden til at håndtere modtagelse og udbringelse, så sender vi direkte til dine kunder for dig.

Markedsføringen af vore produkter sker fra centralt hold. Vi sørger for at få vore produkter anmeldt af et bredt udsnit af danske vin journalister og alle scores vil være at finde under de pågældende produkter på vores website.

Konceptet bygger på et joint-venture med dig som repræsentant og ansigt udadtil for en efterhånden veludbygget organisation i dit bagland. Vi supporterer med informations- og kampagnemateriale, møder, inspiration, rådgivning og blandede tips og tanker til enhver situation.

Til gengæld tillader vi os som ejere og samlet partnergruppe at stille store krav til dig som potentielt medlem af det gode selskab. Vi forventer en seriøsitet, sans for et tårnhøjt niveau af kundeservice, og selvsagt en vis forkærlighed for italienske vine.

Hvis du kan skrive under på ovenstående, vil vi glæde os til at byde dig velkommen som youandwine-forhandler i dit lokalområde.