Skip to main content
1-2 dages levering

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for youandwine.com for privatkunder og firmaer, herunder institutioner

youandwine.dk er ejet af:

youandwine A/S
Fristrupvej 1
9440 Aabybro
CVR: 27 98 87 09
DK27988709300 (Authorized Warehouse Keeper)
DK27988709301 (Tax Warehouse)

1. Køb hos youandwine.com
Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra youandwine.com
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos youandwine.com´s producenter.

2. Priser og kontrakter
Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Levering
youandwine.com leverer med fragtmand eller PostDanmark. Leveringstid 1-3 hverdage ved bestilling inden kl. 10.00. Hvis de ikke skulle være hjemme, har De muligheden for at skrive i kommentarfeltet ved levering, at de ønsker forsendelsen leveret i f.eks. carport eller ved nabo. Dette er naturligvis på eget ansvar. Oplys gerne telefonnummer hvortil fragtmand kan kontakte modtager.

5. Priser ved levering
Der leveres primært med Danske Fragtmænd.

Pris DKK 99,-
Fragtfrit ved køb over DKK 750,-

6. Afbestilling
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail info@youandwine.com med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 12:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

7. Ordrebekræftelse
youandwine.com opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

8. Betaling
– De mulige betalingsmåder er som minimum:
– VisaDankort
– Mastercard
– MobilePay
– Faktura (kun registrerede B2B kunder)
Betalingsmåde “Faktura” kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med youandwine.com

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra youandwine. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

9. Fortrydelsesret
Fuld returret – Fortryder du dit køb giver youandwine.com fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for youandwine.com.

Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af youandwine.com. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.

10. Reklamationsret
Som forbruger har man 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug – ifølge købeloven.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

11. Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles youandwine.com senest 2 måneder fra man har konstateret fejlen/manglen. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til youandwine.com´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af youandwine.com

12. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til youandwine.com, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et handlingsgebyr på 350 kr. handlingsgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med ompakning og fejlsøgning. youandwine.com forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

13. Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til youandwine.com skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. youandwine.com anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til youandwine.com. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra shop.domæne.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

14. Er du i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler youandwine.com, at De retter henvendelse til info@youandwine.com. eller kontakter os via tlf.

15. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. youandwine.com forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

2. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.