Skip to main content
1-2 dages levering

Romano Dal Forno – En vinens mester

Dal Forno producerer tre vine, der er meget karakteristiske for deres vækststed og er på samme tid konstant på jagt efter den absolut højeste kvalitet, Valpolicella kan præstere. Her har vineriets grundlægger, Romano dal Forno, siden 1990 dyrket ejendommens 30 ha vinmarker, og har med 23 velgennemførte årgange fået etableret sit navn i toppen af listen over de allerbedste amarone-producenter – stort set kun med konkurrence fra nu afdøde Giuseppe Quintarelli, Romanos oprindelige læremester. I dag medvirker Romanos tre sønner, Marco, Luca og Michele, i en velsmurt maskine af et topmoderne vineri. Husets stil er en anelse mere fransk end hos Quintarelli; der anvendes små franske fade, og vinene er generelt en anelse tørrere og mere madvenlige. Billige er de desværre ikke, men hvis du kan finde pengene til at smage dem, vil du vide hvorfor.

Se producentens website

  • Din Vinguide

    94p

    EkstraBladet

    Winelab.dk

    2799 DKK

    Amarone della Valpolicella DOCG – Dal Forno