Skip to main content
1-2 dages levering

I det nordøstlige hjørne af Valpolicella i cirka 450 meters højde finder vi Cantina Cá dei Conti. På de nærmest helt igennem kalkede vinmarker, står vinstokkene med udsigt over byen Tregnago.

Cantina Cá dei Conti ejes og drives af Renzo. En rigtig levemand, som elsker kvinder, vin og mad. Han driver og ejer til dagligt en virksomhed, der syer og producerer modetøj og har gennem årene leveret til kendte brands som f.eks. Giorgio Armani og Diesel.

I 2007 købte han med sin broder de gamle familieejede vinmarker tilbage. Og i 2009 kom Fabio til som ”vinmanden” på projektet. Fabio er en udpræget vin nørd på den gode måde og han plejer markerne og vinstokkene, som var det hans egne og resultatet taler sit eget sprog.

2010 var således første årgang de præsenterede og med et yderst begrænset antal Amarone (600-700 fl.) var projektet skudt i gang.

Renzos vine er kraftige med masser af power, smag og fylde. Vinene er komplekse og i yderst god balance. Med alkoholstyrke på 16-17% på hans Amaroner ligger de i den høje ende af skalaen. Men det er netop her den dygtige vinmager viser sin styrke og pakker alkoholen ind i en harmonisk pakke, hvor alt går op i en skøn helhed.

Vinene her må du ikke snyde dig selv for. De er et must for enhver Valpolicella fan at sætte tænderne i!

Se producentens website

  • Vinavisen

    219 DKK

    Giulietta IGT – Cá dei Conti