Skip to main content
1-2 dages levering
Bodegas Augustin Cubero

Bodegas Agustin Cubero har været i Cubero familiens eje i to generationer, og den nuværende Bodega blev grundlagt i 1953 i byen Godojos. I dag er det Jesús Javier Cubero Eguita, der driver operationen. At han er en mand, der ved hvad han har med at gøre, er der ingen tvivl om, og det bekræftes tydeligt af den kvalitet, man møder i glasset.

Værdierne for familiens måde at drive en vingård på bygger på familietraditioner og passion for kvalitet, sammen med de fysiske byggesten i en konkurrencedygtig og moderne teknologi. Familietraditionerne sikrer, at de kan give deres værdier og knowhow videre til de fremtidige generationer af vinmagere i familien og på den måde sikre høj kvalitet til fornuftige priser.

Skønt huset blev grundlagt i 1953, så kommer frugten til mange af vinene fra endnu ældre vinstokke. En stor del af Garnacha planterne kan dateres til at være plantet helt tilbage til omkring midt 1930’erne. De fleste af markerne ligger på skråninger i ca. 600m højde, hvilket giver optimale betingelser for at producere vin i Calatayud.

 • Vinavisen

  Din Vinguide

  91p - GODT KØB

  Vinhjernen

  149 DKK

  D.M. Prometeo – Bodegas Augustín Cubero