Skip to main content
1-2 dages levering

Domaine de La Robinière

Domaine de La Robinière er en historie om to familier, der blev forenet – familierne Raimbault og Boucher.

Huset beliggende ved La Robinère blev købt af Vincent Raimbaults farfar Baptiste Martin tilbage i 1904, hvor huset har været drevet i tre generationer.

Boucher familien var bønder og havde vinstokke plantet på deres jorde tilhørende La Vallée du Vau, som har været i familiens besiddelse siden 1928.

Odile Boucher giftede sig med Raymond Raimbault i 1954. De fortsatte med at producere vin på begge gårde, hvor de også begyndte at sælge de aftappede vine fra domænerne.

I 1980 blev Vincent Raimbault en del af familie foretagendet og fortsatte med at udvikle forretningen af husenes vine. Først fra kældrene i La Robinière og sidenhen fra kælderne i La Vallée du Vau.

Vincent Raimbault deltager som oftest i vinmesser og konkurrencer i Frankrig og Belgien siden 1989. I september 2009 tilføjede Domaine de La Robinière den næste generation i familien af vinmagere. Nemlig Vincents søn Julien.

I tråd med Domaine de La Robinière fortsætter familien Raimbault med at være fortaler og vogter for de traditionelle bevægelser i fremstillingen af Vouvray vin.

Hvis man får muligheden for at besøge Domaine de La Robinière og deres kældre, kan man se, hvordan hele deres hverdag er gennemsyret af autencitet og historie med respekt for traditionerne.

  • 169 DKK

    Bel-Air (sec) – Domaine de la Robinière

  • 189 DKK

    Cuvée “Vincent Raimbault” Brut – Domaine de la Robinière

  • 169 DKK

    Les Terrages (demi-sec) – Domaine de la Robinière