Skip to main content
1-2 dages levering

WINEEVENTS fordi vin ( og mad ) er vores passion

We love our passion … og det giver vi dig mulighed for at opleve face to face.

Vi tilbyder nemlig både vinsmagninger og vinrejser hos youandwine og fællesfor begge events er at det er passionen der driver begge events.

Vi har gennem årene, afholdt vinsmagninger over det meste af landet, og det for såvel store som små selskaber. Vi har været på besøg hos private selskaber med 12 personer, virksomheder med 25 ansatte og sågar smagninger med 100 personer hos eksempelvis B&O, Vestas, Danske Bank, Danske Invest, Landbo Nord,Telia og mange andre.

Vi elsker at komme på vinrejser, og glæder os altid til at komme ud og fortælle om vores produkter, leverandører og de lande vi importerer fra. Eneste lille men, er at vi har en tæt pakket eventkalender hen over året og derfor er det en god ide at tage kontakt til os så snart du har en dato for dit næste event,  så vi kan tjekke kalenderen og få sat X og booket dit kommende event.

 

 

VINSMAGNING fordi smagen er det vigtigste

En vin kan få 5 stjerner, 90 points, men hvad nytter det hvis du og scoregiveren ikke deler samme smag for vin ?

Vi bruger også selv alle de scores vi får på vores produkter, for det gør alle de andre også og vi vil jo ikke stå tilbage ? MEN for os drejer det sig mere om din smag og din mening om vinenes smag, vurdering af prisen i forhold til kvaliteten = you and wine …

Derfor er det altid en glæde for os når vi bookes til at afholde en vinsmagning et eller andet sted i landet, hvor vi med sikkerhed dukker op hvis kalenderen tillader det ( book i god tid ).

Vi tilbyder vinsmagnings menu fra 150- kroner per person.

En vinsmagning indeholder udover vinmenuen, facts om produkterne, producenten og landet/området, og så er der også plads til røverhistorier fra vores mange rejser hos producenterne ?

Kontakt os for en snak om hvordan din næste vinsmagning skal se ud og få et uforpligtigende tilbud.

 

 

 

 

 

 

 

 

VINREJSER fordi en totaloplevelse ikke kan beskrives med ord

Siden 1995 har vi rejst og besøgt vores producenter flittigt. Vi har opbygget en tilknytning der i dag ligger langt udover forretningsdelen, med venskaber og tillid der går begge veje.

Dette giver os en unik mulighed for at tage vores kunder med på besøg hos vores leverandører, for at få et dybere kendskab til producenten, deres produkter, vingård og familie.

Du kan selv have medindflydelse på hvordan din vinrejse skal se ud. Så har du et ønske om at bade i varme kilder, spille golf eller et andet specielt ønske, så kan vi sikkert hjælpe med at få det lagt ind i rejseprogrammet.

Dog vil alle vores vinrejser være planlagt så der er god tid mellem besøgene på de enkelte vingårde, så der også er tid til en kop kaffe eller et glas vin og en skål oliven på en lokal cafè, mens man synker indtrykket fra vingård til vingård.

kontakt Kenneth på 26302401 / kq@youandwine.com for mere info og en snak om mulighederne og priser på din næste vinrejse