Skip to main content
1-2 dages levering

Domaine de Regusse blev grundlagt i 1970 for foden af Luberon bjerget, i hjertet af landsbyen Pierrevert. Landsbyen er en af de højest beliggende i Haute Provence.

Domainet producerer i dag 20 forskellige druesorter der er hentet fra hele Frankrig, med hovedsagelig vægt på druer man normalt finder i Rhône, Bordeaux og Bourgogne.

Grundlæggerne af Domaine de Regusse så det gode potentiale i de højtliggende marker med ler og kalksten. Dette unikke terroir gør det muligt at dyrke en bred vifte af druer med meget høj kvalitet. Dette betyder, at domainet er en af de mest varierede vingårde i Europa.

I 2003 blev vingården solgt til en gruppe af investorer, der er stærkt forankret i Provence. Her ligger man en ære i at drive det som en familie virksomhed, så man lægger hjerte og sjæl i projektet, så know-how og passion kan gå videre til de næste ejere.

På domainet er det en livsfilosofi at passe på miljøet og naturen, så gården har bæredygtighed i højsædet. Kemi bliver derfor brugt på et absolut minimum. For yderligere at følge denne filosofi har man omlagt 10ha til økologisk certificeret dyrkning.

Domaine de Regusse producerer ca 1.500.000 flasker om året.