Anmeldelser
- Oldenburgs Vinguide: “Tæt og saftig, blød, lakridset, buttet – en veritabel saftbombe med hang til kæleri og endeløs mildhed. Der er ingen modstand i glasset, men oceaner af kærlighed og ømhed, minder om modne svesker og blødgjort engelsk lakrids. Den er til aftenhygge, blid musik og måneskin – eller måske til et stykke kød, hvis man kan undvære bid og garvesyre.” 18/20p Årgang 2016
- Oldenburgs Vinguide: “Dette er noget så sjældent som en Primitivo, der virkelig har noget på hjerte – og et stort hjerte at have det i. Den er tæt og saftig, tør, fyldig, muskuløs, med smag af engelsk lakrids, sveskesovs og overmodne brombær uden sødme. I glasset udfolder den nuancer som tørret timian og oregano, tjæret tovværk og stødte nelliker. Syren er diskret, men det er dens power og charme ikke. Herlig Primitivo, der viser druens alsidighed og producentens opfindsomhed.” 18/20p Årgang 2015
- Moden tæt næse med masser af sveske præg. Masser af koncentration men pænt balanceret og vil stå godt til fed krydret mad. Intens med en lang krydret afslutning. Årgang 2014
- Mest komplekse duft i testen med flere subtile noter af tobak og læder. I munden er det klart en seriøs vin med masser af power og bundtræk. Det må være noget af det bedste primitivo fra regionen. Årgang 2014
- Mest komplekse duft i testen med flere subtile noter af tobak og læder. I munden er det klart en seriøs vin med masser af power og bundtræk. Det må være noget af det bedste primitivo fra regionen. Drik 2019 – 2025. Testvinder – 92p – årgang 2014
- Moden og tæt næse med masser af sveskepræg. Masser af koncentration, mne pænt balanceret og vil stå godt til fed og krydret mad. Intens med en lang krydret afslutning. 91p – årgang 2014
- Her er muskler, saft og kraft – men også dejlig frugt og en syre, der får musklerne til at slappe lidt af og giver vinen elegance. Det er en kompleks vin med blå blommer og modne mørke kirsebær, som de dominerende noter. Den friske syre varer langt ud i eftersmagen, der slutter med afrundede tanniner. Så afgjort en vin til mad – og gerne til lidt fede kødretter. Årgang 2013