Mr. Riggs Wine Co. blev grundlagt i 2001 i Mclaren Vale. Det startede som et samarbejde mellem Ben Riggs og hans mentor Tony Parkinson. Ben Riggs havde på dette tidspunkt allerede over 20 års erfaring med i bagagen fra Wirra Wirra.

Ved hjælp af deres kontakter i branchen gennem de mange år de har arbejdet med vin, har de præsteret at få gode kontrakter i hus med mange af de dygtigste vinbønder i Adelaide Hills, Claire Valley, Barossa Valley, Coonawarra og McLaren Vale. Så de har allerede fra start placeret sig i den absolutte superliga indenfor australske vin magere.

I 2013 tog Ben ledelsen i egen hånd og har siden været både CEO og vinmager. Løbende polerer og perfektionerer han vinene, og år efter år gennemgår de en spændende udvikling mod højere kvalitet.

Filosofien bag vinene fra Mr. Riggs er at lave vine der er ligefremme og på bedste måde viser essencen af regionens terroir og den enkelte vinmark. Gerne i en stil, som Ben selv nyder at drikke – nemlig store, fyldige og komplekse vine, men dog stadig med en vis finesse, tekstur og elegance. Selvom elegance og finesse nok ikke er et ord man vil tillægge vinmageren (Ben) selv.

Ben’s signatur og stil af vine kommer med hans erfaring fra Europa, samt hans enestående vision for, hvad vinene produceret i South Australia skal udtrykke. Disse dyder er noget, der ligger hans hjerte nært. Denne passion for oprindelse og troskab til markerne er noget, der går igen i alle Mr. Riggs vine og også udmønter sig i nye projekter.